Våra instruktörer

För att leda kurs hos Mindfulnessgruppen behöver man vara diplomerad instruktör samt ha praktiserat som assisterande instruktör i våra kurser.

Mindfulnessgruppens instruktörer är utbildade genom vår instruktörsutbildning. För att hålla kurs i vår regi måste man även ha arbetat som assistent till en mer erfaren instruktör på någon eller några av våra mindfulnessutbildningar. När man fått godkänt på alla moment får man kalla sig Diplomerad mindfulnessinstruktör. Utbildningsansvariga hos Mindfulnessgruppen avgör när en instruktör är redo att hålla en egen kurs.

Skapa trygghet för deltagarna

Vår ambition är att du som deltagare ska känna dig väl omhändertagen, sedd och hörd eftersom det skapar trygghet. Trygghet är en väsentlig del av våra kurser och utbildningar. När du känner dig trygg ökar möjligheten att hitta det avslappnade tillstånd som är en förutsättning för att du ska kunna lära dig praktisera mindfulness.

För att skapa kurser som ger effekt på lång sikt sätter vi stort värde på våra instruktörer, som alla har mycket god teoretisk och praktisk kunskap att lära ut metoden mindfulness. Mindfulnessgruppens instruktörsutbildning är väl ansedd och leds av några av de bästa mindfulnesslärarna i Sverige.

 

Här kan du se vad några deltagare tycker om våra kurser.