Anmälningsvillkor

Vi skickar faktura för kursavgift i samband med din bokning. Om ett företag anges som betalningsmottagare fakturerar vi det pris som gäller för företag, även om du valt pris för privatperson. Fakturor för andra tjänster och produkter skickas vid beställning. Beloppet på fakturan ska senast betalas på angivet förfallodatum.

Efter förfallodatum debiteras påminnelseavgift och eventuell inkassokostnad enligt lag. Invändningar mot fakturan ska göras inom åtta dagar. Anmärkningar gjorda efter åtta dagar godkänns inte.

Rabattkoder eller erbjudanden kan inte kombineras vid en och samma bokning.

Avbokningsregler

Om kursen avbokas senast åtta dagar före kursstart avskriver vi hela kursavgiften. Om kursen avbokas mellan sju och två dagar före kursstart, återfås halva kursavgiften.

Om du avbokar senare än två dagar före kursstart eller avslutar kursen efter kursstart återbetalas inte kursavgiften. Boka om kursen kan du göra fram till två dagar före kursstart.

OBS! Obetald faktura gäller inte som avbokning.

Om du måste avbryta kurs på grund av sjukdom eller liknande har du mot uppvisande av läkarintyg rätt att utan kostnad gå en liknande kurs, i mån av plats, som börjar inom ett år efter den ursprungliga kursens startdatum, alternativt få återbetalning av kursavgiften motsvarande antal resterande kurstillfällen.

Egen träning

För bästa effekt rekommenderar vi att du tränar på egen hand mellan kurstillfällena. För att stödja detta får du full tillgång till appen ”Minds Unlimited Meditation”. Koden, som ger dig full tillgång till appen, får du senast vid första kurstillfället och gäller ett år från kursstart. För att använda appen behöver du en smartphone. Om du inte har en smartphone eller inte vill använda appen kan kursledaren tipsa om andra sätt att träna på egen hand och du får själv se till att du tillgodoser dig motsvarande träning.

Delbetalning

Eftersom vi vill sprida mindfulness till så många som möjligt erbjuder vi delbetalning. Som regel innebär detta att betalningen delas upp på fyra månader. Hör av dig till oss i samband med din bokning om du har behov av en sådan lösning.

Missade kurstillfällen

Mindfulnesskurs steg 1

Eftersom kursen bygger på processer tillsammans med deltagarna i gruppen går det inte att ta igen missade tillfällen. Om du missar ett tillfälle berättar din kursledare gärna vad man gick igenom på det tillfället så du kan förbereda dig inför nästa tillfälle. Det, och din regelbundna träning, gör att du inte missar alltför mycket.

Den tysta heldag som ingår i grundkursen är däremot möjlig att ta igen med en annan grupp i mån av plats. Meddela din kursledare att du inte kan vara med och kontakta sedan info@mindfulnessgruppen.se för att få veta när nästa möjlighet finns.

Instruktörsutbildningen

Om du har missat någon eller några kursdagar på instruktörsutbildningen kan du ta igen dem på en annan kurs senast inom sex månader, i mån av plats.

För att få diplom behöver du ha gått alla kursmoduler, läst all litteratur och gjort alla hemuppgifter inom sex månader efter sista modulen.

Av oss inställd kurs

Vid för lågt antal deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen inom en vecka före kursstart. Om du skulle ha betalat för kursen då får du självklart tillbaka hela kursavgiften.

Information enligt GDPR

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. För att underlätta vår administration med till exempel fakturering och kursinformation it-behandlar vi dina personuppgifter. De uppgifter vi sparar är: namn, adress, telefonnummer, e-postadress, kurshistorik och eventuella allergier. Vi sparar ovanstående uppgifter också för att kunna skicka ut information till dig om våra kurser, oftast i form av mejlade nyhetsbrev. Vill du inte vill ha informationen från oss kan du avbryta den med hjälp av en funktion som finns i varje nyhetsbrev.

Dina personuppgifter kommer inte på något sätt användas av andra än Mindfulnessgruppen AB (i Mindfulnessgruppen AB ingår bifirman Minds Unlimited). Uppgifterna lagras i system med bästa möjliga säkerhet. Det formulär som du fyller i inför våra längre kurser makuleras på ett säkert sätt efter kursavslut.

Undrar du över cookies och spårningsverktyg vi använder?

Kontakta Puffer AB som sköter vår digitalmarknadsföring för komplett information.

Vi använder oss av Google Ads/Adwords tracking samt Google Analytics och Hubspot.

Genom att godkänna våra Anmälningsvillkor ger du samtidigt ditt samtycke till att vi använder dina personuppgifter enligt beskrivningen ovan. Har du synpunkter eller frågor eller vill att vi raderar din information hos oss får du gärna höra av dig till oss på telefon 08 – 653 54 00 eller till info (a) mindfulnessgruppen.se. För att ta bort dig som kund krävs att du inte har några obetalda fakturor hos oss.

Bokningsbekräftelse

När du bokat kurs får du en Bokningsbekräftelse till den mail du angivit. Du får också en kallelse 5 dagar innan första kurstillfället och ett påminnelse-SMS dagen före kursstart.

I Bokningsbekräftelsen för instruktörsutbildningen ber vi dig fylla i dina förkunskaper och skicka in till oss. Tveka inte att höra av dig om du har funderingar kring dina förkunskaper.